Nogometni klub Kreševo ima novog trenera seniorske momčadi! 

 
Radi se o Oliveru Vujici iz Busovače. Potpisati će ugovor na jednu polusezonu sa mogućnošću produženja a samo potpisivanje planirano je krajem tjedna, čime će se ozvaničiti suradnja. 
 
Oliver je rođen 19.10.1968. godine u Zenici (BiH), a radi se o treneru sa dugogodišnjim trenerskim iskustvom, koji posjeduje UEFA-inu A licencu, koju je stekao na trenerskom programu N/FS BiH. Napomenimo da je upravo ta licenca najviša trenerska licenca u nogometnom svijetu. 
 
Bio je angažiran na klupama raznih momčadi, i to: 
 
NK Novi Travnik u sezoni 2017/18,
NK Busovača koju je trenirao 10 godina sa prekidima, te kao trener juniorske selekcije NK Čelik Zenica u sezoni 2019/2020. 
 
Najveći Oliverov uspjeh jeste plasman u Prvu ligu Federacije BiH sa ekipom NK Novi Travnik, a uz to osvojio je i 2x Kup SBK sa NK Busovača. 
 
Prvo je to pojačanje od mnogih koji slijede u mandatu Antonia Tomića, novog predsjednika našeg kluba. U tijeku su pregovori sa mnogim igračima koji bi se trebali pridružiti ostatku seniorske ekipe na pripremama i prozivci koja slijedi uskoro.
 
Novom treneru želimo puno uspjeha, pobjeda, i sportske sreće u vođenju Nogometnog kluba Kreševo. Dobrodošao u kraljevski klub Olivere! 
logo

Nogometni klub Kreševo osnovan je 1956 godine. Prvu natjecateljsku utakmicu odigrali su na Domaćem terenu protiv Mladosti iz Sarajeva. Domaće utakmice NK Kreševo igra na Stamal Areni. Najveći uspjeh kluba do danas je nastup u prvoj Ligi federacije u sezoni 2005/06, što je rezultiralo osvojenim četvrtim mjestom na kraju sezone.

KONTAKT

NOGOMETNI KLUB KREŠEVO

Troska bb, Kreševo

Bosna i Hercegovina

+387 (0) 30 806 675

E-mail

info@nkkresevo.com

NK KREŠEVO - 2021 sva prava pridržana Design and development logo