Kreševo u nedjelju igra posljednju utakmicu prvog dijela sezone. Ugošćuje ih ekipa NK Bilalovac CPU na stadionu Konaci, a susret počinje od 14:30. Bilalovac je jako konkurentna ekipa na domaćem terenu te vjerujemo da kraljevima neće biti lako. Ovaj vikend sve ekipe igraju nadoknadu 4. kola, koje nije odigrano zbog državnih izbora. Kreševo je već jesenski prvak ne ovisno o tome na koji način ostale ekipe odigraju svoje zaostale susrete. 

Ostale utakmice zaostalog 4. kola Županijske SBK / KSB lige:

NK Nova Bila - NK Busovača

FK Kaćuni - OFK Lugovi

FK Fojnica - NK Šantići


Predpioniri danas (subota, 29.10.2022. godine) igraju na STAMAL Areni protiv NK Romarija iz Viteza u 12:00, dok su cicibani završili svoje prvenstvene utakmice kada je u pitanju prvi dio natjecanja. Predpionirima i seniorima želimo puno sreće i uspješan završetak prvog dijela natjecanja. 

logo

Nogometni klub Kreševo osnovan je 1956 godine. Prvu natjecateljsku utakmicu odigrali su na Domaćem terenu protiv Mladosti iz Sarajeva. Domaće utakmice NK Kreševo igra na Stamal Areni. Najveći uspjeh kluba do danas je nastup u prvoj Ligi federacije u sezoni 2005/06, što je rezultiralo osvojenim četvrtim mjestom na kraju sezone.

KONTAKT

NOGOMETNI KLUB KREŠEVO

Troska bb, Kreševo

Bosna i Hercegovina

+387 (0) 30 806 675

E-mail

info@nkkresevo.com

NK KREŠEVO - 2021 sva prava pridržana Design and development logo