Zadnje kolo pred zimsku stanku odigrano je na stadionu Konaci u Bilalovcu protiv istoimene ekipe od 14:30 sati. Vjerovali smo da će gostovanje biti teško, no danas jednostavno je nedostajalo sportske sreće. Početni sastav gostiju bio je:

Početnih_11.png

Rezultat utakmice bio je 1:0 za domaćina, zabili su nakon nespretne reakcije naše odbrane na odbijenu loptu. Kreševo je čitav susret imalo posjed, ali lopta jednostavno nije željela u gol. U drugom dijelu Kreševo je imalo i jedanaesterac koji nije uspio realizirati Čakić. Unatoč porazu kraljevi ostaju lideri na tabeli te su time jesenski prvaci! Čestitamo! 

1667147567222442.jpg

Ostale utakmice 4. zaostalog kola SBK / KSB:

NK Nova Bila - NK Busovača 2:5

FK Kaćuni - OFK Lugovi 0:2

FK Fojnica - NK Šantići 4:0

Zahvala Šegalijama na podršci kroz čitav susret, te što su još jednom pokazali na koji način se bodri svoj tim, unatoč raznim provokacijama od strane domaćih navijača. Nisu posustali niti reagirali na iste. Zahvala i Robertu Orozu na predivnim slikama sa dronom, uz slikanje na dronu se našla i zastava Šegalija koja se visoko zaviorila iznad stadiona Konaci. 

viber_slika_2022-10-30_18-04-22-597.jpg

U pripremi je i videosažetak utakmice koji možete pronaći na našem youtube kanalu


Predpioniri su svoju prvenstvenu utakmicu protiv ekipe NK Romari izgubili rezultatom 0:7. 

Još jednom zahvaljujemo se svima koji su na bilo koji način pomogli i doprinijeli Kreševu u prvom dijelu sezone, svim navijačima, gledateljima, sponzorima, igračima i stručnom štabu NK Kreševa. Sljedeća utakmica seniorskog tima očekuje se u Aprilu sljedeće godine. 

logo

Nogometni klub Kreševo osnovan je 1956 godine. Prvu natjecateljsku utakmicu odigrali su na Domaćem terenu protiv Mladosti iz Sarajeva. Domaće utakmice NK Kreševo igra na Stamal Areni. Najveći uspjeh kluba do danas je nastup u prvoj Ligi federacije u sezoni 2005/06, što je rezultiralo osvojenim četvrtim mjestom na kraju sezone.

KONTAKT

NOGOMETNI KLUB KREŠEVO

Troska bb, Kreševo

Bosna i Hercegovina

+387 (0) 30 806 675

E-mail

info@nkkresevo.com

NK KREŠEVO - 2021 sva prava pridržana Design and development logo